torsdag 23 april 2009

Vårkänslor

VI FIRAR SIRPAS 1-ÅRSDAG
Sirpa till vänster och Silla till höger väntar förväntansfullt på varsin tårta. Mosade levergodisar med grädde och kaviar och lite sockerkaka med kaviarglasyr utanpå. Mums! Dom fick två var. Se fler bilder på hemsidan under "Sillas valapr"Nu löper Tessa


och eftersom hon är 6 år och haft tre kullar har jag bestämt att nu är hon en glad pensionär. Det tycker varken hon eller Lupsu är någon särskilt bra idé så det gäller att hålla dem på varsin sida gallret som avdelar huset. Det funkar ganska bra eftersom jag är ensam under veckorna. Äkta män och barn är ju annars välkända sabotörer när det gäller oönskade valpar. "Va...stänga dörren??"


Däremot gillar Foxy Tessa till max och betraktar henne med dyrkande blickar. Har jag (o)tur sätter även hennes löp igång nu innan husse och matte hinner hämta henne. Jag har fått promenadhjälp av två grannflickor idag så jag slipper promenera Lupsu och Laika. Får ta ut Foxy och Tessa var för sig en stund lite senare ikväll. Inte lätt med kryckor och onda höfter och knän. Har skaffat ett midjebälte med elsatiskt koppel som fungerar ganska bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar