lördag 17 april 2010

APRILNYHETER


Lite nyheter:

*MH går av stapeln imorgon söndag 18 april. Ska rapportera + ev lägga ut några filmer på u-tube av spökmöten. Hoppas jag orkar följa några hundar. Ska försöka iallafall med de jag själv fött upp här hemma, Uno, Sora, Gizmo och Klinga.

*U-kullen har fått småsyskon på kennel lapprikets. Gå in och titta , de är jättefina. Uno är pappa och Lappizaros Ailou är mamma.

*Vi ska till Skara SLK den 9 maj. Man kan anmäla under lördag och söndag via http://www.slk.nu/ under AKTIVITETER sedan har tiden gått ut.

*Även en inofficiell i Sunne 13 maj. Ronja ska ställas och jag vet att några kommer och tittar på. Hoppas vi ses där...bra träning för hunden att få vara med och titta där det är så många hundar och människor.

*10 maj åker vi till Finland och hämtar småvalpar. Nya friska linjer. Ska sätta ut 3 tikar och en hanvalp på foder i sommar så känner ni någon som vill vara helfodervärd till tikarna och halvfodervärd till hanen så be dem höra av sig. Leverans på de valparna blir 15 maj för tiken från Finland, 5 juli för en tik och 22 juli för de två andra tikarna.

*På bilden vackra flickan "Pohjan Neito" 4 veckor. Hon är en lugn och kraftig tik som kommer att få de vackra polartecknen utvecklade mer och mer varefter hon växer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar